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The Kredeli organic carob syrup.
 

Pure organic carob syrup.
handpicked.

sun dried.
No sugar, sweeteners or preservatives.
Vegan and gluten free.
In the recyclable glass bottle.
330g
ram.
 
 

The taste.

The Kredeli organic carob syrup tastes sweet and aromatic with a subtle liquorice note.

 

The production.

The fruits of the carob tree are harvested by hand and sun-dried. Crushed into hazelnut-sized pieces, they are stored in water barrels for two to three days and then gently boiled down to a syrup at low temperatures for five to seven days.

 

The origin.

The Kredeli organic carob syrup is made by Giannis Kopanakis in eastern Crete. Its carob trees grow around the village of Piskokefalo in the Sitia region.

 

The usage.

The Kredeli organic carob syrup is perfect for cakes, yoghurt or ice cream. It sweetens cold and hot drinks and is an ideal sugar substitute.

Der Geschmack.

Das Kredeli Johannisbrot Pulver schmeckt süß-schokoladig.

 

Die Erzeugung.

Die Früchte des Johannisbrotbaumes werden per Hand geerntet und sonnengetrocknet. Anschließend werden sie zu einem Pulver vermahlen. Da dies in einem externen Betrieb passiert, ist unser Pulver im Gegensatz zu unseren anderen Johannisbrot Produkten nicht bio-zertifiziert.

 

Die Herkunft.

Der Kredeli Bio-Johannisbrot Sirup wird von Giannis Kopanakis im Osten Kretas hergestellt. Seine Johannisbrotbäume wachsen rund ums Dorf Piskokefalo in der Region Sitia.

 

Die Verwendung.

Das Kredeli Johannisbrot Pulver ist sehr vielseitig zu verwenden. Perfekt als Superfood für gesunde Smoothies, für Joghurt und Porridge, zum Backen und Süßen. 
Jo- Pulver.
Jo Aufstrich

The Kredeli organic carob spread.
 

Organic carob spread.
handpicked.

sun dried.

With organic tahini and organic hazelnuts.

No sugar, sweeteners or preservatives.
Vegan and gluten free.
In recyclable glass.
Net weight 200 grams.
 
 

The taste.

The Kredeli organic carob spread tastes sweet and aromatic with a nice cocoa note.

 

The production.

The fruits of the carob tree are harvested by hand and sun-dried. Crushed into hazelnut-sized pieces, they are stored in water barrels for two to three days and then gently boiled down to a syrup at low temperatures for five to seven days. Sixty percent of the Kredeli organic carob spread consists of this syrup.

 

The origin.

The Kredeli organic carob spread is made by Giannis Kopanakis in eastern Crete. Its carob trees grow around the village of Piskokefalo in the Sitia region. Tahini and hazelnuts are bought in organic quality.

 

The usage.

The Kredeli organic carob spread goes perfectly with any bread.
Bio-Johannisbrot Aufstrich kaufen

Der Geschmack. 
Der Kredeli Bio-Johannisbrot Aufstrich schmeckt süß-aromatisch und nussig mit einer fruchtigen Kakao-Note. 

 

Die Herkunft. 

Der Kredeli Bio-Johannisbrot Aufstrich wird in kleinen Chargen in Handarbeit von Giannis Kopanakis im Osten Kretas hergestellt. Seine Johannisbrotbäume wachsen im Dorf Piskokefalo in der Region Sitia.  

 

Die Erzeugung. 

Die Früchte des Johannisbrotbaumes werden natürlich getrocknet und per Hand geerntet. Anschließend wird daraus ein Sirup hergestellt. Der Kredeli Bio-Johannisbrot Aufstrich besteht zu sechzig Prozent aus diesem Sirup. Dazu kommen Bio-Tahin (Sesammus) und Bio-Haselnüsse. 

 

 

Die Verwendung. 

Der Kredeli Bio-Johannisbrot Aufstrich passt perfekt auf jedes Brot, als Dip für Grissinis & Co und auch ins Müsli oder Joghurt.  

Bio-Johannisbrot Aufstrich kaufen
Bio-Johannisbrot Sirup kaufen

The Kredeli organic carob syrup.
 

Pure organic carob syrup.
handpicked.

sun dried.
No sugar, sweeteners or preservatives.
Vegan and gluten free.
In the recyclable glass bottle.
330g
ram.
 
 

The taste.

The Kredeli organic carob syrup tastes sweet and aromatic with a subtle liquorice note.

 

The production.

The fruits of the carob tree are harvested by hand and sun-dried. Crushed into hazelnut-sized pieces, they are stored in water barrels for two to three days and then gently boiled down to a syrup at low temperatures for five to seven days.

 

The origin.

The Kredeli organic carob syrup is made by Giannis Kopanakis in eastern Crete. Its carob trees grow around the village of Piskokefalo in the Sitia region.

 

The usage.

The Kredeli organic carob syrup is perfect for cakes, yoghurt or ice cream. It sweetens cold and hot drinks and is an ideal sugar substitute.

Der Geschmack. 

Der Kredeli Bio-Johannisbrot Sirup schmeckt süß-aromatisch mit einer schönen Malz-Note. 

 

Die Erzeugung. 

Die Früchte des Johannisbrotbaumes werden per Hand geerntet und sonnengetrocknet. In haselnussgroße Stücke zerkleinert, werden sie zwei bis drei Tage in Wasserfässern gelagert, um anschließend schonend bei niedrigen Temperaturen fünf bis sieben Tage zu einem Sirup eingekocht zu werden. 

 

Die Herkunft. 

Der Kredeli Bio-Johannisbrot Sirup wird von Giannis Kopanakis im Osten Kretas hergestellt. Seine Johannisbrotbäume wachsen rund ums Dorf Piskokefalo in der Region Sitia. 

 

Die Verwendung. 

Der Kredeli Johannisbrot Sirup ist sehr vielseitig zu verwenden. Perfekt als Superfood zum Löffeln für morgens, für gesunde Smoothies, für Joghurt, Müsli und Porridge, zum Backen und Süßen. Johannisbrot enthält Kalzium, Magnesium, Kalium, Vitamin A und B, Ballaststoffe, Proteine. 

Johannisbrot Sirup ist vegan, glutenfrei und hat eine natürliche Süße. Es ist ein perfekter, energiespendender Zuckerersatz.  

Jo-Sirup
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