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Sigianni Vasiliki (1).jpg

The Kredeli organic carob syrup.
 

Pure organic carob syrup.
handpicked.

sun dried.
No sugar, sweeteners or preservatives.
Vegan and gluten free.
In the recyclable glass bottle.
330g
ram.
 
 

The taste.

The Kredeli organic carob syrup tastes sweet and aromatic with a subtle liquorice note.

 

The production.

The fruits of the carob tree are harvested by hand and sun-dried. Crushed into hazelnut-sized pieces, they are stored in water barrels for two to three days and then gently boiled down to a syrup at low temperatures for five to seven days.

 

The origin.

The Kredeli organic carob syrup is made by Giannis Kopanakis in eastern Crete. Its carob trees grow around the village of Piskokefalo in the Sitia region.

 

The usage.

The Kredeli organic carob syrup is perfect for cakes, yoghurt or ice cream. It sweetens cold and hot drinks and is an ideal sugar substitute.

Der Geschmack.

Der Kredeli Bio-Johannisbrot Sirup schmeckt süß-aromatisch mit einer dezenten Lakritz-Note.

 

Die Erzeugung.

Die Früchte des Johannisbrotbaumes werden per Hand geerntet und sonnengetrocknet. In haselnussgroße Stücke zerkleinert, werden sie zwei bis drei Tage in Wasserfässern gelagert, um anschließend schonend bei niedrigen Temperaturen fünf bis sieben Tage zu einem Sirup eingekocht zu werden.

 

Die Herkunft.

Der Kredeli Bio-Johannisbrot Sirup wird von Giannis Kopanakis im Osten Kretas hergestellt. Seine Johannisbrotbäume wachsen rund ums Dorf Piskokefalo in der Region Sitia.

 

Die Verwendung.

Der Kredeli Bio-Johannisbrot Sirup ist perfekt für Kuchen, Joghurt oder Eis. Er süßt kalte und heiße Getränke und ist ein idealer Zuckerersatz.

The Kredeli organic carob spread.
 

Organic carob spread.
handpicked.

sun dried.

With organic tahini and organic hazelnuts.

No sugar, sweeteners or preservatives.
Vegan and gluten free.
In recyclable glass.
Net weight 200 grams.
 
 

The taste.

The Kredeli organic carob spread tastes sweet and aromatic with a nice cocoa note.

 

The production.

The fruits of the carob tree are harvested by hand and sun-dried. Crushed into hazelnut-sized pieces, they are stored in water barrels for two to three days and then gently boiled down to a syrup at low temperatures for five to seven days. Sixty percent of the Kredeli organic carob spread consists of this syrup.

 

The origin.

The Kredeli organic carob spread is made by Giannis Kopanakis in eastern Crete. Its carob trees grow around the village of Piskokefalo in the Sitia region. Tahini and hazelnuts are bought in organic quality.

 

The usage.

The Kredeli organic carob spread goes perfectly with any bread.
Johannisbrot Aufstrich (1).jpg

Der Geschmack.

Der Kredeli Bio-Johannisbrot Aufstrich schmeckt süß-aromatisch mit einer schönen Kakao-Note.

 

Die Erzeugung.

Die Früchte des Johannisbrotbaumes werden per Hand geerntet und sonnengetrocknet. In haselnussgroße Stücke zerkleinert, werden sie zwei bis drei Tage in Wasserfässern gelagert, um anschließend schonend bei niedrigen Temperaturen fünf bis sieben Tage zu einem Sirup eingekocht zu werden. Der Kredeli Bio-Johannisbrot Aufstrich besteht zu sechzig Prozent aus diesem Sirup.

 

Die Herkunft.

Der Kredeli Bio-Johannisbrot Aufstrich wird von Giannis Kopanakis im Osten Kretas hergestellt. Seine Johannisbrotbäume wachsen rund ums Dorf Piskokefalo in der Region Sitia. Tahin und Haselnüsse werden in Bio-Qualität zugekauft.

 

Die Verwendung.

Der Kredeli Bio-Johannisbrot Aufstrich passt perfekt auf jedes Brot.
Jo Austric
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