top of page

The Kredeli olive paste.

 
Pure organic Koroneiki olive paste.
Hand picked olives.
Bottled cold.
In recyclable glass.
Net weight 180 grams.
 

The taste.

The Kredeli olive paste tastes intensely fruity with a subtle bitter note on the finish.

 

The production.

The organic Koroneiki olives are harvested by hand at an early stage of ripeness. In this way we achieve a so-called early harvest quality with a particularly large number of valuable ingredients. The olives are crushed, cold bottled and sealed with a layer of olive oil.

 

The origin.

The Kredeli olive paste of the Koroneiki variety is made by Giannis Kopanakis in eastern Crete. Its olive trees grow around the village of Piskokefalo in the Sitia region.

 

The usage.

The Kredeli olive paste goes well with toasted bread, tomatoes and feta cheese. It also refines pasta dishes.

Bio-Olivenpaste kaufen

Der Geschmack.

Die Kredeli Olivenpaste schmeckt intensiv fruchtig mit einer dezenten Bitternote im Abgang.

 

Die Erzeugung.

Die Bio-Koroneiki Oliven werden per Hand in einem frühen Reifestadium geerntet. Damit erzielen wir eine sogenannte early harvest Qualität mit besonders vielen wertvollen Inhaltsstoffen. Die Oliven werden zerkleinert, kalt abgefüllt und mit einer Schicht Olivenöl versiegelt.

 

Die Herkunft.

Die Kredeli Olivenpaste der Sorte Koroneiki wird von Giannis Kopanakis im Osten Kretas hergestellt. Seine Olivenbäume wachsen rund ums Dorf Piskokefalo in der Region Sitia.

 

Die Verwendung.

Die Kredeli Olivenpaste harmoniert mit getoastetem Brot, Tomaten und Feta-Käse. Sie verfeinert auch Pasta-Gerichte.

Natives Olivenöl Extra
Olivenpaste Detail.
bottom of page