The Kredeli olives.
Single-variety organic Koroneiki olives with core.
handpicked.
Bottled cold.
In recyclable glass.
Drained weight 220 grams.
The taste.
The small, firm Kredeli olives taste intensely fruity with a subtle bitter note on the finish.
The production.
The organic Koroneiki olives are harvested by hand at an early stage of ripeness. In this way we achieve a so-called early harvest quality with a particularly large number of valuable ingredients. The olives are bottled cold and float in brine with a sealing layer of olive oil.
The origin.
The Kredeli olives of the Koroneiki variety are produced by Giannis Kopanakis in eastern Crete. Its olive trees grow around the village of Piskokefalo in the Sitia region.
The usage.
The Kredeli olives are the ideal accompaniment to cheese, salads or a good glass of wine.
Der Geschmack.
Die kleinen, festen Kredeli Oliven schmecken intensiv fruchtig mit einer dezenten Bitternote im Abgang.
Die Erzeugung.
Die Bio-Koroneiki Oliven werden per Hand in einem frühen Reifestadium geerntet. Damit erzielen wir eine sogenannte early harvest Qualität mit besonders vielen wertvollen Inhaltsstoffen. Die Oliven werden kalt abgefüllt und schwimmen in Salzlake mit einer versiegelnden Schicht Olivenöl.
Die Herkunft.
Die Kredeli Oliven der Sorte Koroneiki werden von Giannis Kopanakis im Osten Kretas hergestellt. Seine Olivenbäume wachsen rund ums Dorf Piskokefalo in der Region Sitia.
Die Verwendung.
Das Kredeli Oliven sind die idealen Begleiter zu Käse, Salaten oder einem guten Glas Wein.